Τέσσερις πέτρινοι ανεμόμυλοι πάνω στη θάλασσα το δειλινό.

Βόρειο Αιγαίο

Σε απόσταση αναπνοής από τα μικρασιατικά παράλια, στο βορειο τμήμα του Αιγαίου Πελάγους, μεγάλα (Ικαρία, Σάμος, Λήμνος, Λέσβος, Χίος, Σαμοθράκη, Θάσος) και αρκετά μικρότερα νησιά (Άγιος Ευστράτιος, Άγιος Μηνάς, Αντίψαρα, Θύμαινα, Οινούσσες, Σαμιοπούλα, Φούρνοι, Ψαρά) θα σας προσφέρουν αξέχαστες διακοπές.

Θα μαγευτείτε από τα καταπράσινα μέρη, τις παραλίες με κρυστάλλινα και πεντακάθαρα νερά, τους παραδοσιακούς οικισμούς και την πλούσια ιστορία που θα γνωρίσετε από κοντά στα μουσεία των νησιών.

Παρά τη μεγάλη απόσταση που τα χωρίζει από τα κύρια αστικά κέντρα της χώρας, η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία με σύγχρονα πλοία και οι αεροπορικές συνδέσεις, τα έχουν καταστήσει ιδιαίτερα προσιτούς προορισμούς.

ΝΗΣΙΑ & ΝΗΣΙΔΕΣ
2 ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ
ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ

Εμνευστείτε

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ

Παρέα με τους φίλους σου

Ήλιος, θάλασσα και εκπληκτικές παραλίες, ξέφρενη διάθεση με σπορ και δραστηριότητες για κάθε γούστο και κάθε εποχή, έντονη νυχτερινή ζωή αλλά και εξαίσιες γαστρονομικές εμπειρίες.

Ζήσε την πολυτέλεια

Η αίσθηση ενός πολυτελούς ταξιδιού, με υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες είναι στην πραγματικότητα ανάγκη κάθε ανθρώπου. Την πολυτέλεια δεν την καθορίζει αποκλειστικά το κόστος, αλλά η διάθεση να αφεθεί κάποιος στις φροντίδες και τη μέριμνα ανθρώπων που γνωρίζουν καλά την τέχνη της φιλοξενίας.