Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα

Visit Greece App

Ο απόλυτος σύντροφος στις διακοπές σου!

H εφαρμογή του ελληνικού τουρισμού είναι εδώ για να κάνει την ταξιδιωτική σας εμπειρία πιο ασφαλή, πιο πλούσια, πιο ολοκληρωμένη: με πλήρες ταξιδιωτικό περιεχόμενο για τη χώρα μας καθώς και προτάσεις εμπειριών με βάση την τοποθεσία που βρίσκεστε κάθε ώρα και στιγμή.ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Το Visit Greece App αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο για όλους τους ταξιδιώτες και επισκέπτες της Ελλάδας, καθώς μπορείτε να βρείτε όπου και εάν βρίσκεστε γρήγορα και εύκολα ταξιδιωτικές πληροφορίες, καθώς και ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για τουριστικά θέματα. Χάρη στο ψηφιακό ημερολόγιο που διαθέτει μπορείτε να δείτε τις προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την επικράτεια χάρη στην έξυπνη αναζήτηση.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Μέσω της εφαρμογής του Visit Greece, σας δίνετε η δυνατότητα να βρίσκετε πληροφορίες και να αγοράζετε ηλεκτρονικά εισιτήρια σε Μουσεία και χώρους πολιτισμού, να βρίσκετε πληροφορίες για τη διαμονή, την εστίαση, και τη νυχτερινή σας διασκέδαση, να βρείτε τις κοντινές παραλίες για να κολυμπήσετε αλλά και πληθώρα άλλων δραστηριοτήτων που μπορείτε να απολαύσετε στη φύση και την πόλη. Το Visit Greece app διαθέτει επίσης το καινοτόμο «MyWallet», για να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας στην Ελλάδα.
Χορηγοί του έργου είναι οι Eurobank και Mastercard που από την πρώτη ημέρα αγκάλιασαν το όραμα του ΕΟΤ και στηρίζουν ενεργά το έργο.

Η Εφαρμογή του Visit Greece είναι διαθέσιμη δωρεάν σε IOS και Android αντίστοιχα στο ηλεκτρονικό κατάστημα App Store και Play Store.