Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα

Αγορές

Η Ελλάδα είναι ιδανικός προορισμός για αγορές, σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που ικανοποιούν κάθε γούστο και επιθυμία. Εδώ θα βρει κανείς όλες τις ευρωπαϊκές φίρμες, όλες τις γνωστές πολυεθνικές αλυσίδες, αλλά και πολλά προϊόντα ελληνικής παραγωγής, είτε σε είδη ένδυσης - υπόδησης, είτε λαϊκής τέχνης ή διακόσμησης. Οι τιμές των προϊόντων ποικίλουν, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στο «βαλάντιο» κάθε επισκέπτη.

Τα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων δεν είναι τα ίδια σε όλες τις περιοχές της χώρας. Συνηθέστερα, τα κεντρικά καταστήματα των μεγάλων πόλεων λειτουργούν με συνεχόμενο ωράριο, 9πμ με 9μμ, τα συνοικιακά με διακεκομένο τις 3 ημέρες της εβδομάδας (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 9πμ-2.30μμ, και 5.30μμ-8.30μμ) και μόνο πρωϊνό ωράριο τις υπόλοιπες τρεις (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο, 9πμ-3.00μμ). Τα σούπερ μάρκετ λειτουργούν με συνεχόμενο ωράριο μέχρι τις 9μμ, ενώ την Κυριακή όλα τα καταστήματα παραμένουν κλειστά.

Ωστόσο, είναι δυνατόν να συναντήσει κανείς ανοικτά διάφορα μίνι-μαρκετ, πρατήρια τσιγάρων και περίπτερα, σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο, - ακόμα και τις Κυριακές -, ιδίως στις τουριστικές περιοχές.