Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
2 MIN
VISIT GREECE

Διακόσμηση με ελληνικό αέρα!

Μια δημιουργική ομάδα αρχιτεκτόνων, έχοντας εμπνευστεί από την ελληνική κουλτούρα και παράδοση, σχεδιάζει και κατασκευάζει φωτιστικά και διακοσμητικά με ιδιαίτερο concept. Χώροι όπως το Μουσείο Μπενάκη και το Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα έχουν φιλοξενήσει πολλές από αυτές τις δημιουργίες .

Δύο πολύ ιδιαίτερες σειρές με το όνομα “street food”  και “keep on dancing babe | tsamiko” έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά street food παίζει με τις έννοιες "δρόμος" και "φαγητό". Πρόκειται για αξεσουάρ σερβιρίσματος (sous-verre / sous-plat), στα οποία αποτυπώνονται χαρακτηριστικά μοτίβα δρόμων της πόλης. Συνοδεύονται, μάλιστα, από σχετικό χάρτη που υποδεικνύει διάφορα σημεία με αποτέλεσμα να  ξεκινάει ένα υποτυπώδες παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού. Ο χρήστης, έτσι, παροτρύνεται "να εμπλακεί", να τριγυρίσει στην πόλη, να νιώσει τη "γεύση" της και να αποκτήσει τα συγκεκριμένα προϊόντα ως αναμνηστικά της εμπειρίας που είχε στην Ελλάδα. Υπάρχει, επίσης, η ιδιαίτερη εκδοχή της σειράς “street food” που αποτυπώνει τα μοναδικά χαρακτηριστικά μοτίβα από τα σοκάκια των Κυκλάδων.

Το  “keep on dancing babe | tsamiko” , αποτελούμενο από τρεις ιδιόμορφες φιγούρες χορευτών, αποδίδει με σύγχρονες - λιτές γραμμές το πλέον παραδοσιακό θέμα των “Ελληνικών χορών” . H καρτέλα που τους συνοδεύει, παροτρύνει στο "σκανάρισμα" του σχετικού Qr code. Έτσι μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τις φιγούρες να χορεύουν τσάμικο:

Το σλόγκαν  τους είναι εξάλλου:

Κυκλοφορεί σε τρεις μορφές : “3D διακόσμηση τοίχου”, “κηροπήγια” και "μαγνητάκια / καθρεφτάκια".

Επίσημη σελίδα: www.tarapera.com