ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
Γλυκοπατάτες με κόλιαντρο
Υλικά
Τι χρειάζεστε:
- 1 κιλό γλυκοπατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες
- αλατοπίπερο
- Λίγο παρθένο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- 4 λιωμένες σκελίδες σκόρδου
- Κόλιαντρο σε σκόνη ή φρέσκο ψιλοκομμένο
- Γιαούρτι για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Τηγανίστε τις γλυκοπατάτες σε ελαιόλαδο και στραγγίστε σε χαρτί κουζίνας.
- Στο μεταξύ σοτάρετε το σκόρδο σε ένα μεγάλο τηγάνι για 2-3 λεπτά σε ένα κουταλάκι ελαιόλαδο.
- Προσθέστε τις γλυκοπατάτες, το κόλιαντρο και το αλατοπίπερο. Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε με γιαούρτι.