ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
Κεφτεδάκια
30
PIECES
45’
Υλικά
Τι χρειάζεστε:
- 2 μικρά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 κουτάλια σούπας βούτυρο
- 1 ½ κιλό μοσχάρι
- ½ φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
- 2 κουταλάκια γλυκού αλάτι
- ½ φλιτζάνι γάλα
- 1/4 κουταλιού γλυκού πιπέρι
- 1 αυγό, ψιλοκομμένος μαϊντανός
- ελαιόλαδο
- 4 κουτάλια σούπας λευκό κρασί
Εκτέλεση
- Τσιγαρίστε το κρεμμύδι σε 2 κουτάλια βούτυρο μέχρι να μαλακώσει και ανακατέψτε το με τον κιμά, την φρυγανιά, τα γάλα, το αλάτι, το πιπέρι και το αβγό.
- Διαμορφώστε το μείγμα σε σφαίρες διαμέτρου, περίπου, 5 εκ.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι τηγανίστε τους κεφτέδες σε λάδι από όλες τις πλευρές.
- Περιχύστε το κρασί πάνω από τους κεφτέδες και αφήστε το να ζεστάνει για λίγα λεπτά.
- Σερβίρετέ τους ζεστούς.