Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

Αρνάκι με βερίκοκα και μέλι

Image not found
Image not found

Υλικά

Τι χρειάζεστε:

  • 2 κιλά κρέας (μπούτι ή σπάλα) κομμένο σε μερίδες
  • 150 γρμ. αποξηραμένα βερίκοκα
  • Χυμός 2 πορτοκαλιών
  • 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα σε κόκκους
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • Αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Μαλακώνουμε καλά τα βερίκοκα στο χυμό πορτοκαλιού.
  2. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε στην κατσαρόλα μέχρι να πάρει χρώμα.
  3. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το μέλι και 5-6 βερίκοκα πολτοποιημένα και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει για 1½ ώρα περίπου.
  4. Προς το τέλος προσθέτουμε και τα υπόλοιπα βερίκοκα.