Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα

Πολιτιστικοί χώροι

Μυηθείτε στον κόσμο τους

Καλώς ήλθατε στην πολιτιστική καρδιά της Ελλάδας όπου οι τέχνες ζωντανεύουν και η ηχώ της ιστορίας εναρμονίζεται με τη σύγχρονη λάμψη. Καθώς ξεκινάτε ένα ταξίδι μέσα από την ειδικά σχεδιασμένη ενότητα των Πολιτιστικών Χώρων μας, θα βρείτε τον εαυτό σας να περιβάλλεται από ένα σύνολο εμπειριών που τιμούν την έννοια της δημιουργικότητας, της κληρονομιάς και της επιστήμης.

Κάθε χώρος είναι ένα κεφάλαιο στην πολιτιστική αφήγηση αυτού του εξαιρετικού τόπου, προσφέροντας μια ποικίλη γκάμα εκδηλώσεων, εκθέσεων και διαδραστικών εμπειριών που υπόσχονται να καθηλώσουν και να εμπνεύσουν. Αυτός είναι ο κόσμος της δημιουργικότητας, της έμπνευσης και της πολιτιστικής κληρονομιάς! Αφήστε τη μαγεία του να σας μεταφέρει στην καρδιά του ελληνικού πολιτισμού, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μείνουν για πολύ καιρό χαραγμένες στη μνήμη σας.

Σύγχρονο γυάλινο κτίριο, φωτισμένο από μέσα με κιτρινωπό φως, από την μια πλευρά στην ταράτσα μεγάλη κατασκευή - σκέπαστρο που στηρίζεται σε λεπτές μεταλλικές κολώνες, κόσμος περπατάει στον εξωτερικό χώρο και μπροστά υπάρχει νερό από τεχνητό κανάλι στο οποίο αντικατοπτρίζεται το κτίριο. Σούρουπο.

Πολιτιστικοί χώροι