1 MIN
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Το «Βαρούλκο» της νέας εποχής

Βραβευμένο τόσο με αστέρι Michelin όσο και με Χρυσό Σκούφο για περισσότερα από είκοσι χρόνια, το «Βαρούλκο» συγκαταλέγεται δικαίως στα εστιατόρια-προορισμός της Αθήνας, ενώ ο δημιουργός του, Λευτέρης Λαζάρου, θέτει διαρκώς νέα δεδομένα στη νέα ελληνική, κυρίως θαλασσινή, κουζίνα. Έτσι, το «Βαρούλκο» αποκτά οσονούπω ένα «αδελφάκι», που θα αγαπά ασφαλώς τη γαστρονομία, αλλά με πιο ευρεία αντίληψη. Wine bar με εκπληκτική θέα, αίθουσα εκδηλώσεων και πριβέ γευμάτων, εξοπλισμένη με humidor πούρων, σχολή εκμάθησης για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, αλλά και ένα Ινστιτούτο Έρευνας και Τεχνολογίας είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του φιλόδοξου και πολυεπίπεδου νέου project, που θα στεγαστεί σε ένα διώροφο κτίριο, δίπλα στο τωρινό «Βαρούλκο» στο Μικρολίμανο. Μέχρι τότε, δοκιμάστε τις μοναδικές προτάσεις του Λευτέρη Λαζάρου στο γραφικό ντεκ με φόντο τα κατάρτια των ιστιοπλοϊκών.