Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
3 MIN
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Ανακαλύψτε τον δικό σας παράδεισο στη Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος είναι ένα στολίδι του Ιονίου Πελάγους με πλούσια ιστορία και μοναδική φυσική ομορφιά. Μερικές από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας και της Μεσογείου σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε νοικιάζοντας σκάφος μέσω κάποιας πλατφόρμας όπως της Nautal και να βιώσετε από κοντά την άγρια ομορφιά του Ιονίου.

Ζάκυνθος, ο αγαπημένος προορισμός διακοπών για όλους

Η Ζάκυνθος μπορεί ικανοποιήσει όλους τους τύπους ταξιδιωτών καθώς στο νησί μπορείτε να βρείτε απέραντες αμμώδεις παραλίες, οι οποίες αποτελούν τον αγαπημένο προορισμό και των χελωνών Καρέτα Καρέτα που κάθε χρόνο φτάνουν στις ακτές του για να εναποθέσουν τα αυγά τους, αλλά και δραστήρια νυχτερινή ζωή.

Επισκεφτείτε το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο της Ζακύνθου

Στην Ζάκυνθο νοικιάζοντας σκάφος θα μπορέσετε να πλεύσετε και να δείτε από κοντά το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο που ιδρύθηκε το 1999 ώστε να συμβάλει στην διατήρηση της φυσικής κληρονομιάς του νησιού. Στο νησί υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε φυτά και ζώα όπως και η Μεσογειακή φώκια Μοναχός που ζουν στις νησίδες γύρω του και μπορείτε να τις εξερευνήσετε με σκάφος.

Ναυάγιο ίσως η πιο εντυπωσιακή παραλία του Ιονίου

Βορειοανατολικά της Ζακύνθου θα βρείτε την θρυλική παραλία ονόματι Ναυάγιο που αποτελεί ίσως την πιο φωτογραφημένη παραλία του κόσμου. Η ενοικίαση σκάφους στην Ζάκυνθο θα σας δώσει την ικανότητα να προσεγγίσετε την παραλία καθώς δεν είναι δυνατόν να την επισκεφτείτε από την στεριά, αλλά θα σας δώσει και την τέλεια οπτική γωνία για να απαθανατίσετε και εσείς το εντυπωσιακό τοπίο της που χαρακτηρίζεται από απόκρημνα βράχια, πλούσιο πράσινο και μπλε ηλεκτρίκ νερά.

Συνδυάστε διακοπές και νυχτερινή διασκέδαση

Η Ζάκυνθος αποτελεί ίσως τον νούμερο ένα προορισμό για διασκέδαση και προσελκύει φανατικούς επισκέπτες κάθε χρόνο από ολόκληρο τον κόσμο. Ο Λαγανάς, η Χώρα και το Αργάσι διαθέτουν μία πληθώρα επιλογών από όμορφες καφετέριες και ταβέρνες μέχρι χλιδάτα κοκτειλάδικα και νυχτερινά κλαμπ.

Οργώστε το Ιόνιο με σκάφος

Η ενοικίαση σκάφους στην Ζάκυνθο το λουλούδι του Λεβάντε όπως το αποκαλούσαν οι Ενετοί, αποτελεί ένα μόνο κομμάτι του Ιονίου και με ένα σκάφος θα εξερευνήσετε και άλλα νησιά όπως τις Στροφάδες στα νότια που μπορείτε να δείτε ένα κάστρο μοναστήρι που χρονολογείται από το 15ο αιώνα.

Επισκεφθείτε τα υπόλοιπα Επτάνησα

Στα βόρεια μπορείτε να επισκεφτείτε την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, νησιά που διαθέτουν και αυτά τις χαρακτηριστικές κατάφυτες πλαγιές που σμίγουν με την θάλασσα και δημιουργούν πανέμορφες παραλίες. Είτε σας αρέσουν οι παραλίες με βότσαλο έιτε προτιμάτε τις απέραντες αμμουδιές η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά και η Ιθάκη διαθέτουν μία πλούσια ακτογραμμή με εκπληκτικά μπλέ νερά.

Οργώστε το Ιόνιο με σκάφος και καλή παρέα

Όποιο λιμάνι και παραλία επιλέξετε να επισκεφτείτε το σίγουρο είναι ότι θα μαγευτείτε με την ομορφιά του Ιονίου και της Ζακύνθου. Η ενοικίαση σκάφους στην Ζάκυνθο μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας της Nautal, τον ηγέτη στην ενοικίαση σκάφους.

ΙΑΣΩΝΑΣ ΜΕΪΔΑΝΗΣ | nautal.gr