Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα

Tαξιδεύοντας στην Ελλάδα

Μια μαγική εμπειρία

Η πανέμορφη ελληνική επικράτεια σας υποδέχεται όλες τις εποχές του χρόνου. Από τη στιγμή που θα βρεθείτε στην Ελλάδα, οι επιλογές που έχετε είναι πολλές και γεμάτες όμορφες προκλήσεις: μπορείτε να γνωρίσετε την ηπειρωτική χώρα, με τις πόλεις και τα χωριουδάκια της, να επισκεφθείτε τα νησιά, ή να συνδυάσετε και τα δυο.  Υπέροχα τοπία, μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς, θρησκευτικά προσκυνήματα, ζωντανός παραδοσιακός πολιτισμός, έντονη κοσμική ζωή, παραλίες και μοναδικό παρθένο φυσικό περιβάλλον, μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα, αθλητικές δραστηριότητες κάθε είδους, είναι μερικά μόνο από τα θέλγητρα της Ελλάδας.

Οι μετακινήσεις στο εσωτερικό της χώρας είναι άνετες, ασφαλείς και οικονομικές. Το οδικό δίκτυο είναι πολύ πυκνό, επιτρέποντας να γνωρίσει κάποιος πολλές και διαφορετικές γωνιές της χώρας. Οι μετακινήσεις με το τρένο είναι ιδιαίτερα προσιτές από οικονομική άποψη και προσφέρουν ένα άνετο ταξίδι.

Τα αεροπορικά δρομολόγια, τόσο στην ηπειρωτική, όσο και τη νησιωτική χώρα είναι συνεχή καθόλη τη διάρκεια του έτους. Τα πλοία πραγματοποιούν τακτικές διαδρομές και αποτελούν το σήμα – κατατεθέν του ελληνικού καλοκαιριού. Με το πλοίο μπορεί κάποιος να προσεγγίσει και το πιο μικρό ελληνικό νησί. Άλλωστε, συχνά είναι τα θαλάσσια δρομολόγια και μεταξύ των νησιών. Η εμπειρία του island-hopping  στην Ελλάδα είναι μοναδική!

Υπάρχει η δυνατότητα να ταξιδέψει κάποιος συνδυάζοντας τα μέσα στις μετακινήσεις του ή να αφεθεί στην ασφάλεια ενός οργανωμένου ταξιδιού. Το σίγουρο είναι πως, όποιον τρόπο κι αν διαλέξετε για να γνωρίσετε την Ελλάδα, θα μαγευτείτε από την ωραιότητα και την πολυμορφία της.