Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα

Διαμονή

Που να μείνετε

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς διεθνώς,  καθώς τοποθετείται στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης των χωρών υποδοχής, σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού. Καταλύματα μεγαλύτερης ή μικρότερης κλίμακας, πολύμορφες και σύγχρονες τουριστικές υποδομές, θα  ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες διαμονής σας. Το ξενοδοχειακό δυναμικό της Ελλάδας ανέρχεται σε πάνω από 10. 052 ξενοδοχειακές μονάδες, με συνολική δυναμικότητα περίπου 897.455 κλινών, που κατανέμονται σε 456.238 δωμάτια (ΞΕΕ 2021). Επιπλέον, στις περισσότερες τουριστικές περιοχές υπάρχει σημαντικός αριθμός ενοικιαζομένων δωματίων, ενώ επίσης σ' όλη τη χώρα λειτουργούν  305 campings με 30.000 θέσεις κατασκήνωσης και 2.500 οικίσκους.

Τα περισσότερα από τα τουριστικά καταλύματα έχουν ανακαινιστεί και εκσυγχρονιστεί πρόσφατα και διαθέτουν σύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών. Είναι εφοδιασμένα με το ειδικό σήμα λειτουργίας και μπορεί να είναι ξενοδοχεία κλασικού τύπου, παραδοσιακοί ξενώνες, αγροτουριστικά καταλύματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα διαμερίσμα, τουριστικές κατοικίες ή επαύλεις
Αν αγαπάτε την επαφή με τη φύση, θα βρείτε campings αλλά και glumpings  αν είστε ταυτόχρονα και λάτρεις και της πολυτέλειας. Τέλος, στις μεγάλες κυρίως πόλεις και σε κάποιες μικρότερες θα βρείτε ξενώνες νεότητας (youth hostels).

Για να αναζητήσετε Ξενοδοχείο ή Camping,  επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.  Για να αναζητήστε ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα ή τουριστικές κατοικίες- Επαύλεις, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.