Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ / ΟΛΥΜΠΙΑ

L’Étape Greece by Tour de France

Το 1o L'Étape Greece by Tour de France θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου 2023.


Το 2023 και για πρώτη φορά, ο θρύλος του Tour de France, του κορυφαίου ποδηλατικού αγώνα του κόσμου, συναντά τον ελληνικό μύθο στα μαγευτικά τοπία της Δυτικής Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην Αρχαία Ολυμπία.
Ερασιτέχνες ποδηλάτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο θα μοιραστούν τα ίδια συναισθήματα που βιώνουν οι επαγγελματίες ποδηλάτες του Tour de France, καθώς διασχίζουν τα ορεινά ετάπ. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προκαλέσουν τον εαυτό τους, να απολαύσουν έναν απαράμιλλο συνδυασμό ελληνικής φύσης και αρχαίας ιστορίας σε κλειστές διαδρομές, και να ζήσουν μια περιπέτεια που θα τους μείνει αξέχαστη.
Το L’Étape Greece, όπως όλες οι αθλητικές διοργανώσεις της διεθνούς σειράς Tour de France, είναι σχεδιασμένο από ειδικούς, προκειμένου να αναπαράγει τη γαλλική εμπειρία του L’Étape du Tour μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια.
Η οργάνωση θα είναι κατά τα παγκοσμίου κύρους πρότυπα του Tour de France, ούτως ώστε οι ποδηλάτες να βυθιστούν στη συναρπαστική ατμόσφαιρα του γαλλικού ποδηλατικού αγώνα και να βιώσουν τις ίδιες συνθήκες που βιώνουν οι επαγγελματίες ποδηλάτες ενός πελοτόν.

Διαδρομές 01.04.23:
  • The Race 150km, υψομετρική διαφορά 2300m
  • The Ride 75km, υψομετρική διαφορά 1150m
Διαδρομές 02.04.23:
  • The Kids Race 0.5km
  • The Family Race 35km 
Εκκίνηση τερματισμός: Αρχαία Ολυμπία

Οι εγγραφές γίνονται μέχρι τις 20 Μαρτίου 2023

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ