Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΜΟΥΣΙΚΗ
GAGARIN 205 / ΑΘΗΝΑ

Trentemøller Live

O γνωστός Dj Trentemøller, ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ποιοτικής ηλεκτρονικής (και όχι μόνο) μουσικής, θα εμφανιστεί στο Gagarin την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, 2023.

© Sofie NorregaardΔεν υπάρχουν πολλοί στον κόσμο που να μπορούν να γράφουν εκπληκτικά τραγούδια όπως τα “Moan”, “Miss You”, “Take Me To Into Your Skin”, “The Very Last Resort” ή να κάνουν ένα remix όπως αυτό στο “What Else Is There” των Royksopp.
Ο Trentemoller έχει αυτή την σπάνια ικανότητα να δημιουργεί αισθήσεις μέσα από τη μουσική του. Τα τραγούδια του δεν τα ακους απλά: με τις δραματικές κορυφώσεις, τη μελαγχολία, την σπάνια ευφορία, τις τόσες αντιθέσεις τους, τα ζείς σαν μια ταινία. Δεν είναι τυχαίες, άλλωστε, οι συνεργασίες του με κορυφαίους σκηνοθέτες, όπως ο Pedro Almodovar και ο Oliver Stone. Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι στις ζωντανές εμφανίσεις του, το πολυσυζητημένο light show του κορυφαίου Leroy Bennett δίνει κινηματογραφικές διαστάσεις στην εμπειρία.

Στη συναυλία του θα μας παρουσιάσει το νέο, εντυπωσιακό οπτικοακουστικό show του, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, καθώς και υλικο από τον πιο πρόσφατο δίσκο του “Memoria”.

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ