Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ / ΑΘΗΝΑ

Μουσικό Καλοκαίρι στο ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) παραμένει ένα από τα πιο δροσερά σημεία συνάντησης της πόλης, όχι μόνο για τις βόλτες δίπλα στο Κανάλι, τους περιπάτους στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος και τη θέα στη θάλασσα, αλλά και για το δυναμικό και φρέσκο μουσικό πρόγραμμά του, από την Παρασκευή 7 Ιουλίου έως την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, 2023.

Η σειρά συναυλιών Parklife παρουσιάζει προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς καλύπτοντας ένα ευρύ μουσικό φάσμα και δίνοντας αφορμή για ξεχωριστές μουσικές αποδράσεις στο Ξέφωτο. Προσκεκλημένος του φετινού καλοκαιριού ο Fatboy Slim, μία από τις σημαντικότερες μορφές της παγκόσμιας ηλεκτρονικής σκηνής των τελευταίων δεκαετιών, που έρχεται στις 14 Ιουλίου, με ελεύθερη είσοδο, για να ξεσηκώσει την Αθήνα με τις μουσικές του.

Πρωτότυπες καλλιτεχνικές προτάσεις, δημιουργούς της νεότερης γενιάς και απροσδόκητες μουσικές συναντήσεις παρουσιάζει για ακόμη μία χρονιά η ενότητα συναυλιών Music Escapades, ενώ, αρχές Οκτωβρίου, έρχεται η τέταρτη εκδοχή του τριήμερου φεστιβάλ In Orbit με hip hop, electro και rock εγχώριες μπάντες. Παράλληλα, ένα εντυπωσιακό line-up από Έλληνες DJs μας δίνουν ραντεβού στη βεράντα του Φάρου κάθε Τετάρτη την ώρα του σούρουπου για τα, καθιερωμένα πλέον, Sunset DJ sets.

Συνοπτικό πρόγραμμα:

Parklife:
  • Παρασκευή 14/07, στις 21:00 στο Ξέφωτο: Fatboy Slim
  • Σάββατο 02/09, στις 21:00 στο Ξέφωτο: Orchestra Baobab
Music Escapades:
  • Παρασκευή 07/07 στις 21:00 στα Πανοραμικά Σκαλιά: Nalyssa Green & Melentini
  • Παρασκευή 15/09, στις 21:.00 στα Πανοραμικά Σκαλιά: EXPE & Χαρά
  • In Orbit v.4: 6, 7 και 8/10, στις 20:00 στον Θόλο
Sunset DJ sets:
  • Κάθε Τετάρτη, από τις 12/07 έως και τις 06/09, στις 20:00 στην Βεράντα Φάρου
Όλες οι συναυλίες πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Melitini | © Vangelis Rassias

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ