Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ / ΑΘΗΝΑ

Florence and the Machine

Τέσσερα χρόνια μετά τις τρεις θριαμβευτικές, sold out εμφανίσεις τους, οι Florence and The Machine επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση, στην Πλατεία Νερού.
Η εκπρόσωπος της σύγχρονης μουσικής θα βρεθεί στη σκηνή του EJEKT Festival 2023 τον Ιούλιο, την πρώτη μέρα του φετινού φεστιβάλ, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της Dance Fever Tour.

H Florence Welch είναι η καλλιτέχνης που έχει καταφέρει όσο κανένας άλλος σύγχρονός της της, να συνδυάσει την εμπορική επιτυχία και την αναγνώριση από την κριτική. Η Βρετανίδα star που με τη φωνή της σπάει τα όρια των μουσικών ειδών (pop, rock, dance, soul), από το 2007 ως σήμερα διαρκώς εξελίσσεται και ανανεώνει τη σχέση λατρείας με το τεράστιο κοινό της.
Χάρη σε ύμνους όπως τα "Dog Days Are Over", "Shake It Out", "You’ve Got The Love", "Sweet Nothing", "Hunger", "What Kind Of Man", "My Love", η Florence έχει ανέβει στο νο1 των Βρετανικών charts με 5 διαφορετικούς δίσκους, έχει δισεκατομμύρια streams και εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, ενώ η φήμη της διαρκώς μεγαλώνει.
Η εμφάνισή των Florence and The Machine στο EJEKT Festival 2023 θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Dance Fever Tour, όπου παρουσιάζουν το ομώνυμο album που κυκλοφόρησε τον Μάιο, καθώς και όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Δύο, ακόμα, μεγάλα ονόματα που θα εμφανιστούν στις 2 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, είναι οι Editors και οι Royal Arch που εκπροσωπούν τον εγχώριο indie-rock ήχο.

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ