Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ / ΑΘΗΝΑ

Amon Amarth - Kreator Live

To Release Athens 2023 υποδέχεται δύο πολύ γνωστά συγκροτήματα της metal σκηνής, τους Amon Amarth και τους Kreator, την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.


Οι Amon Amarth είναι οι εκπρόσωποι του Viking metal και το πιο συνεπές γκρουπ του thrash, αντίστοιχα. Δημιουργήθηκαν στην Tumba της Σουηδίας, το 1992, και κατά τη διάρκεια αυτών των τριών δεκαετιών έχουν διαγράψει μια μοναδική πορεία, γεμάτη με τις μαγικές εικόνες της ιστορίας και της κουλτούρας των Βίκινγκς.
Οι εκπρόσωποι του γερμανικού metal, Kreator, βρίσκονται σήμερα σε μια από τις πιο επιτυχημένες περιόδους της ασύγκριτης καριέρας τους. Παραμένοντας πιστοί στις αξίες τους και αδιαφορώντας για τις πρόσκαιρες τάσεις του σκληρού ήχου, κατάφεραν να διατηρηθούν στο προσκήνιο του thrash metal και χάρη στο όραμα και την αποφασιστικότητα του ηγέτη τους, Miland "Mille" Petrozza, συνέχισαν να κυκλοφορούν δίσκους που εξακολουθούν να αφήνουν εποχή.
Μαζί τους οι Heaven Shall Burn. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1995, στο Saalfeld της Γερμανίας. Μέχρι σήμερα, έχει κυκλοφορήσει συνολικά εννέα δίσκους και συνεχίζει μια αξιοθαύμαστη πορεία που έχει οδηγήσει σε μια δημιουργική κορύφωση, με βασική έκφραση τον πιο πρόσφατο δίσκο τους, "Of Truth and Sacrifice".

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ