Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΛΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ / ΑΘΗΝΑ

Ejekt Festival 2023

To Ejekt Festival διοργανώνεται και φέτος τον Ιούλιο στην Πλατεία Νερού και υποδέχεται σημαντικούς καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής, την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023.

Editors | © Rahi Rezvani


Το πρώτο όνομα που θα βρεθεί στη σκηνή του Ejekt είναι η αγγλική indie rock μπάντα των Florence and the Machine  την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023, στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας τους Dance Fever Tour.

Το δεύτερο μεγάλο όνομα που θα εμφανιστεί στις 2 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού, είναι οι καταξιωμένοι Editors, δημιουργώντας ένα ονειρεμένο line-up με δύο κορυφαία συγκροτήματα της σύγχρονης Βρετανικής μουσικής. Την ίδια μέρα θα εμφανιστούν και οι Royal Arch. Το συγκρότημα συγκαταλέγεται στα πλέον ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας indie σκηνής. Κέρδισε τις εντυπώσεις ήδη από την πρώτη κυκλοφορία του το 2020 με το ατμοσφαιρικό single "La Nuit". Με την πρόσφατη κυκλοφορία τους, το "Why Don’t You? (Let It All Go)" οι Royal Arch απέδειξαν ότι θα μας απασχολούν για πολύ καιρό. Το line up συμπληρώνουν και οι  Warpaint και Goat Girl που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ