Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΘΕΑΤΡΟ ΔΟΡΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ / ΑΘΗΝΑ

10ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών

Με 2 μοναδικές – διαφορετικές χορευτικές παραστάσεις στην Αθήνα, στο Θέατρο Δόρα Στράτου, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024, κορυφώνεται η διοργάνωση του 10oυ Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Ελλάδα.


Στα Mega Shows του Φεστιβάλ, οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθήσουν πάνω από 40 μουσικά και χορευτικά δρώμενα διαπολιτισμικού χαρακτήρα, από τους προσκεκλημένους καλλιτέχνες, καθώς και από καταξιωμένους χορευτές και γκρουπ, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που μας οδηγούν σταδιακά από την χορευτική παράδοση Ανατολής και Δύσης ως τη μετεξέλιξη της παράδοσης αυτής στις μέρες μας. Έτσι, θα γίνουμε όλοι «μύστες» της αέναης χορευτικής δημιουργίας, δίνοντας το σπουδαίο μήνυμα πως η Τέχνη γεννάει πολιτισμό, ενώνει, μα πάνω απ' όλα εξυψώνει τον άνθρωπο στη σφαίρα της χαράς, που είναι η αληθινή του φύση!

Το εύρος των χορών που παρουσιάζονται κυμαίνεται από ινδικούς και ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, αφρικάνικους και λάτιν μεταξύ πολλών.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Artistic Studio Oriental Expression και την 1st Bollywood Dance Academy Greece σε συνεργασία με την Ελληνο-Ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛΙΝΕΠΑ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Δήμου Αθηναίων, της Πρεσβείας της Ινδίας στην Αθήνα και του Διεθνούς Συμβουλίου χορού (CID).

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ