Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΑΘΗΝΑ

Athens Pride 2024

ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ

Athens Pride 2024; για ακόμα μια χρονιά έρχεται με εκδηλώσεις σε κεντρικές περιοχές της Αθήνας έως το Σάββατο 15 Ιουνίου 2024.


© Mercedes Mehling


Το Athens Pride από το 2005 ενδυναμώνει τον πολύχρωμο παλμό της LGBTQI+ κοινότητας στην καρδιά της Ελλάδας, συγκεντρώνοντας πέρυσι πάνω από 170.000 άτομα για τη μεγαλύτερη πορεία που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα.
Το φεστιβάλ έχει εμπλουτιστεί με σειρά δράσεων όπως εκθέσεις, συναυλίες, πάρτι, παραστάσεις, ανοιχτές συζητήσεις σε πολιτιστικούς χώρους της Αθήνας αλλά και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Φέτος, το φεστιβάλ θα ξεκινήσει από τις 17 Μαΐου με δεκάδες εκδηλώσεις μέσα στην πόλη της Αθήνας και θα κορυφωθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου στο Σύνταγμα με τα περίπτερα των οργανώσεων, την κεντρική συναυλία και φυσικά την πορεία μνήμης, διεκδίκησης και υπερηφάνειας.

Το Athens Pride σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 20 Απριλίου το ετήσιο Pre-Pride Party στην Πειραιώς 260 στον Χώρο Δ στις 23:00.

Η ομάδα διοργάνωσης του φετινού Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας σας υποδέχεται σε ένα βιομηχανικό χώρο εξαιρετικής αισθητικής, σε ένα από τα μεγαλύτερα party που έχει διοργανώσει ποτέ με 5 Dj sets, και 3 Acts που θα δημιουργήσουν ένα επικό – non stop –  party μέχρι το ξημέρωμα στους πιο ανεβαστικούς ρυθμούς, mainstream pop, greek, house pop, & electro.

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ