Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΦΕΣΤΙΒΑΛ
ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ Ο.ΣΥ / ΑΘΗΝΑ

Athens Bike Festival

Το Athens Bike Festival θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου έως και τις 2 Απριλίου 2023 στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ. 

Στόχος του Αthens Bike Festival από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας του, πίσω στο 2010, ήταν να συγκεντρώσει όλο το κοινό του ποδηλάτου, σε μια εκδήλωση – γιορτή, για το ίδιο το ποδήλατο!
Αθλητές, ερασιτέχνες, απλοί φίλοι του ποδηλάτου, παιδιά, καθημερινοί πολίτες που ενδιαφέρονται για την εναλλακτική μετακίνηση – όλοι όσοι ενδιαφέρονται για το ποδήλατο σε οποιαδήποτε μορφή του, έχουν ένα κοινό: το ποδήλατο!
Συγκεντρώνοντας περισσότερους από 35.000 επισκέπτες, κάθε χρόνο, το Athens Bike Festival αναδεικνύει τη χαρά του ποδηλάτου, την απλότητα, την ευκολία αλλά και την πρακτικότητα που χαρακτηρίζουν το μέσο.

Το 2023, ύστερα από τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, το Athens Bike Festival αλλάζει και εξελίσσεται. Προτείνει νέο concept και έρχεται ανανεωμένο να επιβεβαιώσει το ποδήλατο ως το αγαπημένο μέσο αναψυχής, άθλησης και μετακίνησης για χιλιάδες Έλληνες.
Φέτος στο Athens Bike Festival 2023 θα δούμε προϊόντα και υπηρεσίες για όλα τα είδη και τις κατηγορίες του ποδηλάτου. Από απλά ποδήλατα μετακίνησης και αναψυχής έως τα πιο εξειδικευμένα μοντέλα για αθλητική ποδηλασία, ενώ θα υπάρχει και ειδικό αφιέρωμα στο παιδικό ποδήλατο. Τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση έχουν σημαντική παρουσία στο χώρο του φετινού Athens Bike Festival. Οι διαφορετικές προσεγγίσεις, οι εναλλακτικές, και όλα τα είδη θα είναι στη διάθεσή μας για να τα ανακαλύψουμε.

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ