Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΕΚΘΕΣΕΙΣ
ΠΟΡΟΣ

East Med Multihull & Yacht Charter Show

Το 20ο East Med Multihull & Yacht Charter Show θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως και τις 28 Απριλίου 2024, στον Πόρο.Το East Med Yacht Show είναι μια έκθεση ναυλώσεων με πλήρωμα και με έμφαση στα σκάφη πολλαπλών σκαφών θα αποτελέσει σημαντικό πόλο έλξης για Έλληνες και ξένους μεσίτες ναυλώσεων σκαφών, ταξιδιωτικούς πράκτορες, tour operators, δημοσιογράφους και ανταποκριτές των πιο έγκυρων περιοδικών που προωθούν το yachting & τον θαλάσσιο τουρισμό παγκοσμίως. Είναι η τέλεια ευκαιρία για τις εταιρείες ναύλωσης επανδρωμένων σκαφών αναψυχής να παρουσιάσουν τα πολυτελή σκάφη τους και τις premium υπηρεσίες τους σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Με μια μεγάλη ποικιλία από σκάφη με πλήρωμα πολλαπλών και μονόγυαλων σκαφών που διατίθενται για επίδειξη στο νερό, υπάρχει κάτι για τον καθένα σε αυτό το διάσημο γεγονός.

Το East Med Multihull & Yacht Charter Show περιλαμβάνει:

Έκθεση σκαφών αναψυχής: Multihull & Monohull Crewed Yachts που καλύπτουν το πλήρες φάσμα των σκαφών αναψυχής & καταμαράν που διατίθενται για ναύλωση στην ελληνική αγορά. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους σε επιχειρηματικά προσανατολισμένους μεσίτες σκαφών αναψυχής, τουριστικούς πράκτορες και ταξιδιωτικούς πράκτορες από όλο τον κόσμο. Το τμήμα αυτό απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του yachting.
Περίπτερα: Ελληνικές εταιρείες ναύλωσης επανδρωμένων σκαφών αναψυχής, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες θαλάσσιου τουρισμού. Αυτή η ενότητα θα είναι προσβάσιμη σε όλους τους επισκέπτες.

Στην έκθεση συμμετέχουν 45 περίπτερα εταιρειών ναύλωσης σκαφών (τουριστικών πρακτόρων και ναυλομεσιτών), καθώς και εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες στο θαλάσσιο τουρισμό, 350 brokers από Αμερική, Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ελλάδα, Ην. Βασίλειο, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία, Καναδάς, Κίνα, Κροατία, Κύπρος, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία και Τουρκία.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Ε.Ο.Τ.

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ