Αναζήτηση
Χάρτης
Επιλογή χρώματος
Προσβασιμότητα
ΕΚΘΕΣΕΙΣ
ΙΔΡΥΜΑ ΔΕΣΤΕ PROJECT SPACE / ΥΔΡΑ

Dream Machines

Το Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ, στην Ύδρα, φιλοξενεί την έκθεση "Dream Machines" από την Τρίτη 20 Ιουνίου έως την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, 2023.


Η μικρή αυτή έκθεση διερευνά την επίδραση της τεχνολογίας στην ανθρώπινη φαντασία. Η εμφάνιση ενός νέου μέσου πάντα δημιουργεί το έδαφος για νέες καλλιτεχνικές δυνατότητες, και σε κάθε εποχή τα καλλιτεχνικά έργα αποκρυσταλλώνουν την καινοτομία στην σύμπραξη τεχνολογίας και δημιουργικότητας.

Το Dream Machines παρουσιάζει μια σειρά από σημαντικά έργα, από την επανερμηνεία από τον Ulf Linde του έργου "Μύλος Καφέ" (1911) του Marcel Duchamp -που περιγράφεται από τον André Breton ως κολασμένη μηχανή- μέχρι μια επιλογή πρόσφατων πειραμάτων που εξερευνούν εικονικές σφαίρες. H έκθεση, σε επιμέλεια των Daniel Birnbaum και Massimiliano Gioni, θα περιλαμβάνει έργα των Marcel Duchamp, Fischli & Weiss, H.R. Giger, Nathalie Djurberg και Hans Berg, Brion Gysin, Jeff Koons, Mire Lee, Ulf Linde, Henrik Olesen, Philippe Parreno, Seth Price, William Reich, Pipilotti Rist, Pamela Rosenkranz, Mika Rottenberg, Sturtevant, Andro Wekua, Ulla Wiggen, καθώς και άλλων.

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ