ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος / ΑΘΗΝΑ

Η μουσική απογειώνει!

Με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ο μακροχρόνιος συνεργάτης του Διεθνές Αερολιμένας Αθηνών γιορτάζει με τη θεαματική έκθεση «Η μουσική απογειώνει!». Η έκθεση θα βρίσκεται στο επίπεδο αναχωρήσεων του αεροδρομίου στον εκθεσιακό χώρο «Τέχνη & Περιβάλλον» και διαρκέσει μέχρι και τις 30 Αυγούστου 2021.

Όλες οι ιστορίες πραγμάτωσης ενός ονείρου ξεκινούν με ένα φτερούγισμα στην ψυχή: λίγο πριν την αναχώρηση, ένα βήμα πριν την επόμενη μικρή ή μεγάλη περιπέτεια, κάθε ταξίδι στη ζωή και την τέχνη μας θυμίζει πως ο άνθρωπος κινείται διαρκώς για να συναντήσει τον επόμενο προορισμό του. Το Αεροδρόμιο της Αθήνας φιλοξενεί την έκθεση για τα τριάντα χρόνια του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα συναρπαστικό μουσικό πρελούδιο στο ταξίδι τους. Η έκθεση δεν παρουσιάζει μόνο εικόνες μιας σπουδαίας ιστορίας, είναι τα φτερά μας για την απογείωση.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει μια μοναδική φωτογραφική αναδρομή με κάποιες από τις κορυφαίες στιγμές της πολιτιστικής πορείας του Μεγάρου και οι φωτογραφιες προέρχονται από το Αρχείο του Μεγάρου Μουσικης Αθηνών αλλά και από το Λεύκωμα του Συλλόγου: Οι Φίλοι της μουσικης.

Η έκθεση παρουσιάζεται στον χώρο "Τέχνη & Περιβάλλον", Επίπεδο Αναχωρήσεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

© Ηλίας Γεωργουλέας

© Ηλίας Γεωργουλέας

© Ηλίας Γεωργουλέας

Σχετικά Events

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ